Muncurlu Ek Hizmet Binası Ulaşım

Muncurlu Ek Hizmet Binası Ulaşım Bilgileri
Belediye Otobüsü İle Terminalden Muncurlu Ek Hizmet Binasına Hastaneye Ulaşım

Düzce Terminalinin içinde bulunan belediye otobüsü durağından bağlantılı hatlara binerek hastaneye ulaşım sağlanmaktadır. Aynı zamanda terminal içerisinde bulunan taksi durağında bulunan araçlar ile de hastaneye ulaşım mümkündür. Otobüs hatları aşağıda tabloda verilmiştir. Hatlar ile ilgili detaylı açıklamalar ilgili hat numarasında bulunmaktadır.

termuncunrlu

41 No'lu Hat İle Terminalden Hastaneye Ulaşım

41 No'lu hat ile ; Terminal Çevre Yol Durağı- Yeni Cami Durağı- Haydar Gördebil Durağı- Bazlamacı Durağı- Fatih Orta Okul Durağı- Bizim Market Durağı- Algün Agora Durağı- Kapsan Durağı-Meskap Durağı- Kadın Emeği Merkezi- Adalet Sarayı Durağı- Kültür Merkezi Durağı- Soğancı Yurt Durağı- Jandarma Alay Komutanlığı Durağı- Hacıaliler Sapak- Gökçe Köy Durağı- Hacı Dayı Durağı- Kirazlı Sapağı Durağı- Kirazlı Durağı- Kirazlı Örme Tekstil Durağı- Altınpınar Köyü Üç Yol- Altınpınar Cami- Altınpınar Meydan-  Altınpınar  Köy İçi Durağı- Altınpınar  Köy Durağı- Altınpınar  Köy Yolu- Altınpınar  Köy Durağı- Altınpınar Sapak- Altınpınar Sapak- Besni İç Yol-Besni Mahalle Dört Yol- Besni Mahalle İç Yolu 1- Besni  Cami- Besni Mahalle İç Yolu- Muncurlu İç Yol 1- Muncurlu Işık Mahallesi- Muncurlu Çevre Yolu 1- Muncurlu Çevre Yolu- Muncurlu Merkez Tabela Durağı- Mercanlar Parke- Düzce Atatürk Devlet Hastanesi(bur duraktan inebilirsiniz..) son duraktır.

41 No'lu hat Terminal Durağından geçiş saatleri aşağıdaki tablo da yer almakt
adır.

41güzergah

42 No'lu Hat İle Terminalden Hastaneye Ulaşım

42 No'lu hat ile ; Terminal Çevre Yol Durağı- Yeni Cami Durağı- Haydar Gördebil Durağı- Bazlamacı Durağı- Fatih Orta Okul Durağı- Bizim Market Durağı- Algün Agora Durağı- Kapsan Durağı-Meskap Durağı- Kadın Emeği Merkezi- Adalet Sarayı Durağı- Kültür Merkezi Durağı- Soğancı Yurt Durağı- Jandarma Alay Komutanlığı Durağı- Hacıaliler Sapak- Gökçe Köy Durağı- Hacı Dayı Durağı- Kirazlı Durağı- Kirazlı Örme Tekstil Durağı- Erciyes Durağı-Kelebek Mobilya Durağı- Yiğitler Durağı- Yiğitler Site Durağı- Doğanlı Murat Cami- Özenler Hyundai- Doğanlı Üç Yol- Doğanlı İç Yol 3- Doğanlı Trafo Durağı- Doğanlı Dört Yol- Eşref Taşhan İlköğretim- Yeşilçam Erdal Market Durağı- Yeşilçam Merkez Mahalle Durağı- Yeşilçam Köy Yolu Durağı- Yeşilçam Cami Durağı- Yeşilçam 3 Yol Durağı- Düzce Atatürk Devlet Hastanesi(bu durakta inebilirsiniz..) son duraktır.

42 No'lu hat Terminal Durağından geçiş saatleri aşağıdaki
tablo da yer almaktadır.

42guzergah

Belediye Otobüsü İle Muncurlu Ek Hizmet Binası Hastanesinden Terminale Ulaşım

Düzce Muncurlu Ek Hizmet Binasından Düzce Terminale direk bir şekilde ulaşım bulunmamaktadır.
Not: 41 ve 42 no'lu hatlara yukarıda verilen saatler doğrultusunda Muncurlu Ek Hizmet Binasının önünde bulunan duraktan belediye otobüsü aracına binilerek ;Diş Hastanesi Durağı veya Emniyet Müdürlüğü Duraklarında inerek merkez hastane sayfasında bulunan bilgiler doğrultusunda aktarmalı şekilde terminale gidebilirsiniz.