Kalıcı Konutlar Semt Polikliniği Ulaşım

Kalıcı Konutlar Semt Polikliniği Ulaşım Bilgileri

Belediye Otobüsü İle Terminalden Kalıcı Konutlar Semt Polikliniğine Ulaşım

Düzce Terminalinin içinde bulunan belediye otobüsü durağından direk bir şekilde ulaşım bulunmamaktadır.Aktarmalı bir şekilde Düzce Atatürk Devlet Hastanesine ulaşım sağlayan belediye otobüsleri ile belirlenen duraklardan(Düzce Atatürk Devlet Hastanesine Ulaşım sayfasından detaylı bir şekilde belirtilmiştir.) aktarmalı olarak Kalıcı Konutlar Semt Polikliniğine ulaşım sağlanabilir.

semtulasım
14 No'lu Hat İle Diş Hastanesi Durağından Aktarmalı Kalıcı Konutlar Semt Polikliniğine  Ulaşım

14 No'lu hat ile  - Diş Hastanesi (bu durakta binebilirsiniz..) - Emniyet Müdürlüğü Durağı - Migros Durağı- Osman Çatana Karakol Durağı- Eski Kızılay Durağı- Şehit Mustafa Bazna Durağı- Çay Mah. Muhtarlık- Valilik- Şaguc Köprüsü Durağı- Belediye Durağı- Celal Kasapoğlu Durağı- Adil Seven Durağı- Halk Bankası Durağı- Atatürk Bulvarı Durağı- Bağlantı Yolu Trafo- Bağlantı Yolu Halkmar Durağı- Toki Sapak Durağı- Allı Turna Durağı- Kuşçuoğlu Siteler Durağı- Yahyalar Ekmek Durağı- Park Arena Durağı- Kuyumcuhacıali Alt Geçit Durağı- Go Petrol Durağı- Total Enerdies Durağı- Bağlantı Yolu Kavşak Durağı- 1.Cadde Park Durağı- 3.Bölge Hicret Cami Durağı(bu durakta inebilirsiniz.)- 1.Cadde Durağı(bu durakta inebilirsiniz.)

Not: Semt polikliniğinin önünde durak bulunmamaktadır. 3.Bölge Hicret Cami Durağı ve 1.Cadde Durağı hastanemize en yakın durak olmakla beraber yürüme mesafesindedir.

14 No'lu hat Diş Hastanesi Durağından geçiş saatleri aşağıda belirtilmektedir.
14 No'lu hat saat 7:16'dan itibaren 20 dakikada bir hareket ederek devam eder; son otobüs saati ise 23:41'dir.

Kalıcı Konutlar Semt Polikliniklerinden Aktarmalı Olarak Terminale Ulaşım

Kalıcı Konutlar Semt Polikliniklerinden belirli noktalarından aktarmalı olarak terminale ulaşım mevcuttur.  Diş Hastanesi durağında inerek, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde bulunan sayfadan Diş Hastanesinde hangi durakların terminale gideceği bilgisi detaylı olarak verilmektedir.

semulasım

14 No'lu Hat İle 3.Bölge Hicret Cami Durağından Aktarmalı Diş Hastanesi-Terminal  Ulaşım

14 No'lu hat ile  3.Bölge Hicret Cami Durağı(bu durakta binebilirsiniz.)- 1.Cadde Durağı(bu durakta binebilirsiniz.) - Bağlantı Yolu Kavşak Durağı - Total Energies Durağı - Go Petrol Durağı - Kuyumcuhacıali Alt Geçit Durağı - Park Arena Durağı - Yahyalar Ekmek Durağı - Kuşçuoğlu Siteler Durağı - Allı Turna Durağı - Toki Sapak Durağı - Bağlantı Yolu Halkmar Durağı - Bağlantı Yolu Trafo - Atatürk Bulvarı Durağı - Halk Bankası Durağı - Adil Seven Durağı - Celal Kasapoğlu Durağı - Belediye Durağı - Şaguc Köprüsü Durağı - Valilik - Çay Mah. Muhtarlık - Şehit Mustafa Bazna Durağı - Eski Kızılay Durağı - Osman Çatana Karakol Durağı - Migros Durağı - Emniyet Müdürlüğü Durağı - Diş Hastanesi (bu durakta inebilirsiniz.)

14 No'lu hat 3.Bölge Hicret Cami Durağından geçiş saatleri aşağıdaki belirtilmektedir.
14 No'lu hat saat 7:03'dan itibaren 15 dakikada bir hareket ederek devam eder; son otobüs saati ise 23:48'dir.

17 No'lu Hat İle 3.Bölge Hicret Cami Durağından Aktarmalı Diş Hastanesi-Terminal  Ulaşım

17 No'lu hat ile  3.Bölge Hicret Cami Durağı(bu durakta binebilirsiniz.)- 1.Cadde Durağı(bu durakta binebilirsiniz.) - Bağlantı Yolu Kavşak Durağı - Total Energies Durağı - Go Petrol Durağı - Kuyumcuhacıali Alt Geçit Durağı - Park Arena Durağı - Yahyalar Ekmek Durağı - Kuşçuoğlu Siteler Durağı -Tacmahal Durağı-  Allı Turna Durağı - Toki Sapak Durağı - Bağlantı Yolu Halkmar Durağı - Bağlantı Yolu Trafo - Karaca D-100 Durağı - Atatürk Bulvarı Durağı - Halk Bankası Durağı -Başaran Durağı- Şaguc Köprüsü Durağı - Valilik - Krem Park  Durağı-Orman İşletme Müdürlüğü Durağı - Migros Durağı - Emniyet Müdürlüğü Durağı - Diş Hastanesi (bu durakta inebilirsiniz.)

17 No'lu hat 3.Bölge Hicret Cami Durağından geçiş saatleri aşağıdaki belirtilmektedir.
14 No'lu hat saat 7:04'dan itibaren 20 dakikada bir hareket ederek devam eder; son otobüs saati ise 21:54'dir.