GASTROENTEROLOJİ UZMANI DR. ABDULLATİF ŞİRİN DÜZCE ATATÜRK DEVLET HASTANEMİZDEKİ GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Uzman doktor kadrosunu her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor.
Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Abdullatif ŞİRİN 09.12.2019 tarihinden itibaren Hastanemizde görevine başlamıştır.
Gastroenteroloji uzmanlığının nadir bulunan branşlarından biridir. Bölgemizde tedavisi devam eden hastalarımız için bu branşın hastanemizde olması hastalarımız için büyük kolaylık sağlayacak olup; bu branşta il dışına yapılan sevklerde azalacaktır.
Gastroenteroloji Polikliniği’nde muayene olmak isteyen hastalarımız  Randevularını MHRS sistemi üzerinden veya Alo 182’den oluşturabilirsiniz.