HASTANEMİZ ACİL SERVİSİNDE GÖREV YAPAN HEMŞİRELERİMİZE YÖNELİK ‘‘HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE EMPATİ KURMA, STRESLE MÜCADELE ETME VE MOTİVASYON KONULARINDA EĞİTİM DÜZENLENMİŞTİR.

Hastanemiz acil servis hizmetlerinde görev yapan hemşirelerimize yönelik ‘‘hasta ve hasta yakınları ile empati kurma, stresle mücadele etme ve motivasyon’’ konularında eğitim düzenlenmiştir.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi eğitim salonunda Psikolog Ayşegül ATAK tarafından verilen eğitimde hizmet sunduğu görevin özelliği sebebiyle yaşadığı zorluklar konularından söz edilmiştir.

Söz konusu eğitime İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hamid ÖZMEN, Başhekim Yardımcımız Uz.Dr. Hümeyra Bayram AKÇAM ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Ebru YAVUZ 'da katılımıştır.

Dr. YILMAZ son yıllarda sağlık alanında yaşanan şiddet olaylarının azaltılması amacıyla güler yüzlü çalışanlarımız ile ilimizdeki sağlık kurumlarımızda kaliteli sağlık hizmeti sunma noktasında çalışmalarımız ve eğitimlerimizin devam edeceğini belirtti.

acil toplantısı1.jpg