Hastanemizde göreve yeni başlayan sağlık personellerimize yönelik Kurum Uyum Eğitimi gerçekleştirildi.
14 Nisan 2022

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde göreve yeni başlayan 90 sağlık personelimize yönelik ‘‘Kurum Uyum Eğitimlerimiz’’ gerçekleştirildi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda ve eğitim birimi koordinasyonda; hastanemizde uyum sürecini kolaylaştırmak, çalışma motivasyonunu ve hizmet sunumunun kalitesini arttırmak ve iletişim sorunlarının yaşanmasını önlemek amacıyla düzenlenen eğitimde personellerimize kurum uyum eğitiminin yanı sıra ‘‘İş Sağlığı ve Çalışan Güvenliği, Hasta Hakları, Çalışan Hakları ve Çalışan Güvenliği, Hasta Güvenliği ve Güvenli Raporlama, Enfeksiyonların Kontrolü ve Önlenmesi, Atık Yönetimi ve Tehlikeli Madde Yönetimi, Bilgi Güvenliği ve Kişisel Verilerin Korunması, Afet Yönetimi ve Temel Afet Bilinci, Bebek Dostu Hastane ve Cpr Eğitimi konularında hizmet içi eğitimler verildi.

Hastanemizde kurum uyum ve oryantasyon eğitimleri ile hizmet içi eğitimlerin yıl boyunca devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, göreve yani başlayan sağlık personellerimize sağlık ailemizin bir ferdi olduğunuzu unutmadan birlik ve beraberlik içerisinde hastanemize, kentimize, bölgemize ve ülkemize hep birlikte değer katacağınıza gönülden inanıyor, sağlık camiamıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinizde başarılar diliyorum dedi.

uyum egitimi1.png
uyum egitimi2.png