Hastanemiz Bünyesinde Devam Eden Gebe Okulu'na Katılan Yeni Anne Adaylarımıza Katılım Belgeleri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ tarafından takdim edildi.
23 Nisan 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ Düzce Atatürk Devlet Hastanemiz Gebe Okulun da gebeler için hazırlanan eğitim programında anne ve anne adayları için Gebelik Süreci, Doğuma Hazırlık, Doğum Süreci, Anne Sütü ve Önemi, Doğum Sonrası Anne Psikolojisi, Yeni Doğan Bebek Bakımı’’ gibi konularda eğitimler düzenlendiğini belirterek, Anne ve Anne adaylarımızın bilinçli gebelik süreci ve gebelik sonrası süreci yaşamaları için hastanemiz tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlere tüm anne ve anne adaylarımızı bekliyoruz, dedi. Programa Başhekimimiz Op. Dr. Volkan TEMİ ve Sağlık Yöneticilerimiz katıldı.

gebe okulu 1.jpg
gebe okulu 2.jpg