Acil Servisimizde Göreve Yeni Başlayan Hekimlerimizin Uyum Eğitimleri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ ın Katılımları İle Gerçekleştirildi
04 Ekim 2022

Hekimlerimize açılış konuşması yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ meslek hayatlarında başarı dileklerinde bulunarak, hizmetlerimizin hasta ve çalışan arasında saygı çerçevesinde devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir.

resim1.jpg

Eğitimlerimize Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan TEMI ve diğer hastane yöneticilerimiz de katılmıştır.
Eğitimlerimize Acil Servis Sorumlu hekimimiz Uz. Dr. Hanife YILDIZ ÇİFTCİOĞLU ve Eğitim birimimiz koordinasyonunda devam edilmiştir.

Göreve yeni başlayan hekimlerimize "Uyum Eğitimlerimiz" yanında ;
"Acil Serviste Hastaya Yaklaşım",
"Acil Servis Triaj",
"Acil Serviste İletişim ve Kriz Yönetimi",
"Zor Hastaya Yaklaşım ve İletişim",
"CPR Eğitimi, Bağımlılık Yapan Madde Kullanan Hastaya Yaklaşım",
"İş Kazalarının Bildirimi ve Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" konularında da eğitimler verilmiştir.

resim3.jpg