Hastanemizde "Diyabet" Tanısı Alan ve Rutin Kontrollerine Devam Eden Hastalarımıza Diyabet Eğitimi Verildi
17 Kasım 2022

Başhekimliğimizce "14 Kasım Dünya Diyabet Günü" etkinlikleri kapsamında; Hastanemizde ilk defa "Diyabet" tanısı alan ve rutin kontrollerini hastanemizde devam eden hastalarımıza "Diyabet Okulu" eğitim programı gerçekleştirilmiştir.
diyabet2.jpg

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programında; Endokrin ve Metebolizma Hastalıkları Uzmanı Dr.Mustafa ÇALIŞKAN, Diyabet Hemşirelerimiz İlkay BAYRAM ve Elif DURSUN, Diyetisyen Gizem ÖZDEMİR, Fizyoterapist Umut Can TUNÇ, Psikolog Aykan GÜRKAN tarafından hastalarımıza uzmanlık alanları ile ilgili bilgiler verildi.
diyabet3.jpg

diyabet4.jpg

diyabet5.jpg

Ayrıca Hastanemiz poliklinik girişinde gün boyunca diyabet hakkında toplumsal bilinci artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, stant açılarak stant ta görevli diyabet hemşirelerimiz tarafından diyabet, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konularında vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunularak Diyabet Taraması gerçekleştirilmiştir.
Unutmayalım; Diyabeti farkında olup, sağlıklı yaşamak mümkündür.