İlimizde Yaşanan Deprem'de Sağlık Çalışanlarımız Aralıksız Görevlerinin Başında!
28 Kasım 2022

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ’ın öncülüğünde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Volkan TEMİ ve diğer sağlık yöneticilerimiz deprem anından itibaren koordine olarak acil servise başvuran depremzedelere hızlı ve kesintisiz sağlık hizmeti verildi.
Bununla birlikte ilimizdeki diğer sağlık kurum ve kuruluşlar ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın kesintisiz sağlık hizmeti almaları ve yaralananların tedavilerinin yapılması noktasında gerekli koordinasyon sağlandı.
Ayrıca Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğimizce yataklı servislerde yatan ve tedavileri tamamlanan hasta ve hasta yakınlarının güvenli bir şekilde tahliyeleri gerçekleştirildi.
Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

d2.jpg