Mesai Dışı Poliklinik Çalışma Planlarımız Yayınlandı. 182'den Randevu Alabilirsiniz...

Hastanemizde, halkımıza kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak amacıyla 02.01.2020 tarihinden itibaren “mesai dışı poliklinik” uygulaması başlayacaktır. Mesai dışı hastanemizde hizmet verecek olan branşlarımız Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları ile Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları olup MHRS sitemi üzerinden randevu oluşturarak veya doğrudan hastanemize başvurarak muayene olabilirsiniz.

Mesai dışı poliklinik hizmeti;

• Kulak, Burun, Boğaz HastalıklarıPolikliniğiPazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 17:00-19:00 saatleri arasında,

• Ortopedi ve Travmatoloji Poliklinik Hizmetleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17:00-20:00 saatleri arasında hizmet sunacaktır.

MHRS sitemi üzerinden randevu oluşturarak veya doğrudan hastanemize başvurarak muayene olabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.